Δ →♠♣Hedelmäsalaatti♠♣← Δ

             





lusikkaleivät







Lusikkaleipiä on helppo tehdä ja niiden tekeminen on hauskaa.
Lepiä aloitetaan tekemään niin että ensin tehdäään taikina johon
tulee.

100 g margariiniä tai voita
 3/4 dl sokeria
 1tl vanilliinisokeria 
 2 1/4 dl vehnäjauhoja
 1/2 ruokasoodaa 

sulata rasva.lisää rasvaan sokeri ja sekoita,kunnes rasva vähän jäähtyy.
Lisää vanilliinisokeri ja jauhot.joihin on sekoitettu ruokasoodaa.
Painele taikinaa soikean teelusikan pesään ja vedä taikina lusikasta 
suoraan pellille kupera puoli ylöspäin.
Paista lusikkaleipiä 175 asteessa uunin yläosassa,
kunnes ne ovat vaaleanruskeita.jäähdytä.

TÄYTE                                                    PINNALLE

kiinteää sosetta tai marmelaadia              sokeria

Yhdistä kaksi pikkuleipää painamalla marmeladia
väliin.Paina varovasti tiiviste kiinni ja kääntele sokerissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti