
lusikkaleivät
Lusikkaleipiä on helppo tehdä ja niiden tekeminen on hauskaa.
Lepiä aloitetaan tekemään niin että ensin tehdäään taikina johon
tulee.
100 g margariiniä tai voita
3/4 dl sokeria
1tl vanilliinisokeria
2 1/4 dl vehnäjauhoja
1/2 ruokasoodaa
sulata rasva.lisää rasvaan sokeri ja sekoita,kunnes rasva vähän jäähtyy.
Lisää vanilliinisokeri ja jauhot.joihin on sekoitettu ruokasoodaa.
Painele taikinaa soikean teelusikan pesään ja vedä taikina lusikasta
suoraan pellille kupera puoli ylöspäin.
Paista lusikkaleipiä 175 asteessa uunin yläosassa,
kunnes ne ovat vaaleanruskeita.jäähdytä.
TÄYTE PINNALLE
kiinteää sosetta tai marmelaadia sokeria
Yhdistä kaksi pikkuleipää painamalla marmeladia
väliin.Paina varovasti tiiviste kiinni ja kääntele sokerissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti