Tässä parilla kerralla ollaan saatu aikaan kaikkea makeeta, joten niistä jotain. Ensin käsittelyyn täytekakku.
Tältä se näytti päältäpäin...
...ja tältä sisältä.
Näin sen saa aikaan:
Pohja
2 kananmunaa
3/4 dl sokeria
1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Kostutus
1 dl sokerivettä
Täyte
1 1/2 dl kermavaahtoa
5-10 palaa tummaa suklaata
1/2 dl pakastevadelmia
Päälle
sokerimassaa
sulatettua tummaa suklaata
1 Tee ensin kakkupohja vatkaamalla kananmunat & sokeri vaahdoksi ja lisäämällä siihen keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada voideltuun ja jauhotettuun vuokaan (halkaisija 20 cm) ja paista 200 asteessa 13-15 minuuttia.
2 Anna kakun jäähtyä tasaisella alustalla ja leikkaa se kolmeksi levyksi.
3 Kostuta kakku. Rouhi suklaa, pilko vadelmat pieniksi ja vatkaa kermavaahto. Sekoita keskenään, jaa tasaisesti kerroksiin ja kokoa kakku.
4 Kauli sokerimassa ja aseta se kakun päälle. sulata suklaa ja koristele kakku levittämällä suklaa haarukalla sokerimassan päälle. Vie kakku hetkeksi jääkaappiin ja syö!
Ja tässä on sitten duon kakkososa, suklaamuffinit!
Ohje
12 kpl
Kuivat aineet
2 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
50 g tummaa suklaata
1 rkl kaakaojauhetta
Nesteet
1/2 dl maitoa
1 kananmuna
3/4 dl öljyä
1 Rouhi suklaa ja sekoita kuivat aineet keskenään.
2 Lisää nesteet ja sekoita varovasti. Jaa taikina vuokiin ja paista 200 asteessa 12-15 minuuttia.
3 Koristele haluamallasi tavalla ;)
Pieni tietoisku tähän loppuun, OLI HYVÄÄ =3 <(^. ^<) <(^ . ^)> (>^ .^)>
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti