maanantai 10. marraskuuta 2014

Suklaa Kermavaahto Kuppikakut

Käytimme reseptinä Taituri -kirjan Nopeat Suklaamuffinit ja lisäsimme Kermavaahto kuorutteen muffinien päälle. Värjäsimme kermavaahdon sinisellä elintarvikevärillä ja koristelimme nonparelleilla.

Tarvitset:
  • 2dl vehnäjauhoja
  • 1dl sokeria
  • 1tl leivinjauhetta
  • 1tl vaniliinisokeria
  • 50g tummaa suklaata
  • 1 rkl kaakaojauhetta
  • 1/2dl maitoa
  • 1 kananmuna
  •  3/4 dl öljyä
  • kermavaahtoa (vispikermaa ja sokeria)
  • elintarvikeväriä
  1. Pane uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Aseta pellille 12 muffinivuokaa.
  2. Rouhi suklaa isoiksi paloiksi.
  3. Sekoita taikinakulhossa kuivat aineet keskenään.
  4. Lisää nesteet, maito, muna, sekä öljy ja sekoita varovasti, jotta taikina ei sitkisty.
  5. Valmista kermavaahto ja värjää haluamallasi elintarvike värillä. Varo ettei kermavaahdo ehdi sulaa!
  6. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista uunin keskitasolla 12-15 minuuttia.
  7. Kuorruta valmiit muffinit kermavaahdolla muovipussia apuna käyttäen. Koristele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti