torstai 8. lokakuuta 2015

LUSIKKA LEIVÄT

LUSIKKA LEIVÄT
20KPL
100g margariinia tai voita
3/4 dl sokeria                  
1 tl vanilliinisokeria         
2 1/4 dl vehnäjauhoja     
1/2 tl ruokasoodaa         
TÄYTE:
           kiinteää sosetta tai marmeladia
PINNALLE:
sokeria                     
OHJE:
1.Sulata rasva. Lisää sulaneeseen rasvaan sokeri ja 
sekoita, kunnes rasva vähän jäähtyy.
2.Lisää vaniliinisokeri ja jauhot, joihin on sekoitettu
ruokasooda.
3.Painele taikinaa soikean teelusikan pesään ja vedä
taikina lusikasta suoraan pellille kupera puoli ylöspäin
4.Paista lusikkaleipiä 175 asteessa uunin ylätasossa,
kunnes ne ovat vaaleanruskeita. Jäähdytä
5.Yhdistä kaksi pikkuleipää panemalla marmeladia
väliin. Paina varovasti tiiviisti kiinni ja kääntele
sokerissa.
 
     
                     
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti