LUSIKKA LEIVÄT
20KPL
100g margariinia tai voita
3/4 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
2 1/4 dl vehnäjauhoja
1/2 tl ruokasoodaa
TÄYTE:
kiinteää sosetta tai marmeladia
PINNALLE:
sokeria
OHJE:
1.Sulata rasva. Lisää sulaneeseen rasvaan sokeri ja
sekoita, kunnes rasva vähän jäähtyy.
2.Lisää vaniliinisokeri ja jauhot, joihin on sekoitettu
ruokasooda.
3.Painele taikinaa soikean teelusikan pesään ja vedä
taikina lusikasta suoraan pellille kupera puoli ylöspäin
4.Paista lusikkaleipiä 175 asteessa uunin ylätasossa,
kunnes ne ovat vaaleanruskeita. Jäähdytä
5.Yhdistä kaksi pikkuleipää panemalla marmeladia
väliin. Paina varovasti tiiviisti kiinni ja kääntele
sokerissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti