torstai 8. lokakuuta 2015

Suklaahippukeksit

Suklaahippukeksit

8kpl

50g suklaata
75g margariinia tai voita
1/2 dl sokeria
1/2 dl fariinisokeria
1/2 tl vaniliinisokeria
1/2 kananmuna
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta

1. Pane uuni kuumenemaan 175 asteeseen. 
2. Rouhi suklaa leikkuuveitsellä. Yhdistä leivinjauhe jauhoihin. 
3. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää muna, jauhot ja suklaarouhe taikinaan.
4. Nosta kahdella lusikalla seoksesta leivinpaperille pellille pieniä kekoja. Jätä reilusti väliä, koska leviävät  kypsyessään. 
5. Kypsennä suklaaleipiä uunin keskiosassa noin 15 min. 



Vähän kostea taikina tuli. 

Muuten niistä tuli hyviä ja suklaarouhe olisi saanut olla isompaa. Suklaapalat on kivoja ja nämä ovat suklaahippukeksejä, eivät suklaakeksejä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti