torstai 8. lokakuuta 2015

Siskonmakkarakeitto

Siskonmakkarakeitto


250g siskonmakkaroita
1 l vettä
2 perunaa
2 porkkanaa
1/2 sipuli
1/2 lihaliemikuutio

1. Hienonna sipuli sekä paloittele pieniksi paloiksi porkkanat ja perunat. (Muista kuoria perunat ja porkkanat ennen pilkkomista. Ps: tanja. Ei ole helppoa kuoria niitä kun ne ovat jo palasina. Kokemusta on) Pistä kattilan pohjalle pieni tilkka öljyä ja kypsennä ensin pari minuuttia sipuleita. Lisää sen jälkeen porkkanat sekä perunat ja esikypsennä niitä hetken aikaa, mutta varo ruskistamasta. Lisää kattilaan vesi ja anna kuumentua kiehuvaksi. Lisää lihaliemikuutio veden kiehuessa. Juuresten ollessa melkein kypsiä. ala lisäämään siskonmakkaroita pursottamalla niitä pieninä paloina keittoon. Suolaa tai pippuria ei keittoon eriksee tarvitse lisätä. 


Siskonmakkarakeiton tekeminen oli kivaa ja se maistui namilta. Se oli tapeeksi haastavaa ja noin vähän yli tunti meni sen tekemiseen karvakasaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti